
برای رعایت حریم خصوصی نام نگارنده پایان نامه درج نمی گردد
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود می باشد)
تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :
چكيده :
صاحب نظران در مسائل اجتماعي و نيز روان پزشكان اعتياد را از درد ناكترين بيماريهاي تاريخ بشر و تاريخ پزشكي ذكر ميكنند. خطري كه موجب تباهي نسل می باشد و با اينكه زيانهاي آن براي همه جوامع و ملل شناخته شده بازهم عده اي از آن دست برنميدارند.
وقتي به بررسي عوامل اعتياد در نوجوانان و جوانان مي پردازيم عواملي همچون فقر مالي و فرهنگي، كمبود آگاهي مردم و خانواده ها، عدم وجود و ارائه آموزش هاي صحيح در زمينه پيشگيري و بي توجهي به حفظ بهداشت رواني افراد، چشمگيرتر و اساسي تر به نظر مي رسند.
واژه هاي كليدي:
گرايش – جوانان – اعتياد
فصل اول : كليات
عنوان :
علل گرايش جوانان به اعتياد چه عواملي ميتواند باشد؟
مقدمه:
زندگي بسان رودخانهيي خروشان براي همة انسانها در جريان می باشد و آناني كه از اين شهد مينوشند و در كنار آن به تبادل عواطف منزه با هم نوعان خويش ميپردازند. از لحظه لحظة ايام بهرهمند ميشوند. من و تو نيز از اين هستي هستيم. من و تو بايد از سبزي وجود خويش لذت ببريم، و از مواهب پاك و بيكران بهره گیری كنيم.
چشم دل بگشاييم و راز آفرينش را ببينيم، چشماندازي سپيدتر از برف را تصور كنيم و تن جان را در زلال باران شستشو دهيم.
درختها را بنگريم كه چگونه سبز می باشد و چگونه سعي ميكند تا سر بر آسمان بسايد.
كوه را بنگريم كه چگونه استوار و مغرور ما را ميخواند تا بر قلهاش بايستيم و نظارهگر شگفتيهاي خلفت باشيم.
بيابان را نظاره كنيم كه چگونه آرام و صبور ما را به استقامت و پايداري ميخواند.
به آسمان بنگريم كه همواره سرچشمه رحمت می باشد آنگاه كه صاف می باشد انوار طلايياش را و زماني كه گرفته می باشد قطرههاي حيات را هديه ميكند.
همه چيز زيباست ! هر چه هست زيبايي می باشد و تجليگاه اين همه زيبا من و تو هستيم پس شاكر باشيم و اين همه نعمت را پاس بداريم.
مبادا غفلت كنيم. مبادا نشانههاي عشق را نبينيم.
مبادا چشمهايمان را ببنديم و حقيقت را به بوته فراموشي بسپاريم و سردي مرگ را بر گرماي زندگي ترجيح دهيم. مبادا به دنبال سراب باشيم، كه اگرچنين گردد بازگشت سخت و توان فرسا خواهد بود. اميد را، عشق را، عاطفه را در وجودمان شعلهور سازيم و در نور و پاكي غوطهور شويم.
اوج و عروج را هیچگاه از ياد نبريم و بدانيم تا زماني كه آگاه، هوشيار و بيدار، بااراده، قاطع و فرزانه باشيم، كمتر اسير دانهها و دامها ميشويم !
بيان مسئله:
اعتياد در جهان امروز از مسائل مهم اجتماعي می باشد كه بيشتر كشورها به صورت مشكل عمده اي براي دولتها جلوه ميكند اين مساله در كشور ما نيز مشكلات عديده اي از لحاظ اساسي اجتماعي، پيشرفت كاري و توسعه و شكوفا کردن فكرها در راه مثبت به وجود آورده می باشد. گسترش اعتياد در جوانان زنگ خطري براي تمام مجامع می باشد اعتياد بديهي می باشد كه همه از آن رنج ميبرند، بنابراين اين خطر بايد به عنوان خطر ناكترين و بالاترين معضل موردتوجه قرار گيرد و در مقابله با معابر با آن از هيچ كوششي فروگذار نشود.
– آيا كساني كه از مواد مخدر بهره گیری ميكنند از نظر اقتصادي در رفاه هستند يا در فقر به سر ميبرند ؟
– چه عواملي باعث بروز اعتياد در جوانان شده می باشد؟
– آيامواد مخدر تاثيري در از هم پاشيدگي خانواده و نيز اجتماع در بر دارد؟
اهميت و ضرورت انجام تحقيق :
مواد مخدر يكي از بلاهاي خانمان سوز و خطرناك می باشد كه متاسفانه ( امن گير بشريت گرديده می باشد و موجب مضرت و مفاسد بيار كه انحطاط اخلاقي و نابود شدن حجم، روح، فكر، زيانهاي اجتماعي، اقتصادي، خانوادگي مانند آنهاست ميباشد. براي جلوگيري از اين عواقب خانمان سوز و خطرناك و حركت فراگير و همه جانبه لازم می باشد كه انجام بگيرد. بنابراين راهگشاي رسيدنن به جامعه عاري از اعتياد پيشگيري می باشد. لازمه صعود به اين قله افزايش سطح عمومي – تغيير توجه نسبت به مواد می باشد.
اهداف تحقيق ( كلي و ويژه):
اهداف كلي : هدف كلي اين تحقيق عبارتست از ايجاد توجيه بيشتر در سازمانهاي مسئول و علاقمند آگاه کردن عموم مردم به ويژه خانواده ها نسبت به عوامل موثر در كشيده شدن به سوي اعتياد می باشد.
اهداف جزئي : براي رسيدن به اهداف جزوي بررسي عامل و عوامل گرايش به سوي اعتياد عوامل مثل : وضعيت اقتصادي، دسترسي فرد به مواد، از هم گسيختگي خانواده، پايبندي به عوامل مذهبي، و … را لازم ميدانيم.
متغيرهاي تحقيق
ما در اين تحقيق از دو متغير تابع يا وابسته و متغير مستقل بهره گیری نموده ايم.
1- متغير تابع يا وابسته : متغير تابع همان گرايش به مواد مخدر می باشد.
2- متغير مستقل : اختلالات خانوادگي – بهره گیری از مواد براي تفرح و معالجه دردهاي روحي و جسمي، فراواني و در دسترس بودن مواد مخدر، فقر تهدستي، بيكاري و عدم اشتغال به كار متغيرهاي مستقل ما هستند.
فرضيه ها يا پرسش هاي تحقيق :
به صورت فرض يا فرضهاي ويژه :
- به نظر مي رسد هر چه فقر و تنگدستي در افراد بيشتر باشد گرايش به سوي اعتياد بيشتر می باشد.
- به نظر مي رسد هر چه اختلافات خانوادگي بيشتر باشد گرايش به سوي اعتياد بيشتر می باشد.
- به نظر مي رسد هر چه بيكاري و عدم امكان اشتغال بيشتر، باشد گرايش به سوي اعتياد بيشتر می باشد.
- به نظر مي رسد هر چه بهره گیری از مواد مخدر براي تفريح و معالجه هاي جسمي و روحي بيشتر باشد گرايش به سوي اعتياد بيشتر می باشد.
(ممکن می باشد هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود اما در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل می باشد)
تعداد صفحه :78
قیمت : 2500تومان